Varaus

Varaa itsellesi palju!

HOX JOULU 2021 / UUSIVUOSI 2021 VARATTU!

Katso kalenterista reaaliaikainen varaustilanne ja valitse itselle sopivat päivät ja lähetä varaus! Puh: 044 2929 755

Vuokraus aika alkaa heti kun asiakas on saanut paljun esimerkiksi: sovittu tuonti (perjantaille 14:00) ja luovutus (klo 12:00 menneessä)

Hox! Huomaa, että varaus on sitova ja että varauksen laiminlyönnistä johtuvat kulut voidaan laskuttaa varauksen tehneeltä.

Mikäli et ole vielä tutustunut tarkemmin hinnastoomme, niin tarkemmin pääset katsomaan TÄSTÄ

HOX! Luethan alla olevan PDF tiedoston ennen paljun käyttöä!

Usein kysytyt

- Kuinka monta ihmistä mahtuu kerralla paljuun? -

Paljuumme mahtuu kerralla 6-8 henkilö riippuen henkilöiden koosta. Tietenkin jos pieniä lapsia on seurassa niin paljuun mahtuu enemmän henkilöitä!

- Kuinka monta litraa vettä paljuun menee? -

Palju-/kylpytynnyriimme on 1600l, mutta otathan huomioon ihmisten lukumäärä, sillä se täyttää paljun paljon. Eli paljua täyttäessä EI tarvitse laittaa piri pintaa vettä, sillä ylimääräiset vedet keikkuu yli!

- Miten kuljetuspalvelu toimii? -

Kuljetuspalvelu on meiltä ostettavissa min. 20€ (5km matka edestakaisin) ja ylittävästä kilometreistä + 1€/km. Palveluun sisältyy palju-/kylpytynnyrin tuonnin haluamaasi paikkaan ja sovittuna kelloaikana, paikalleen laiton (asennuksineen) sekä paljun haun vuokran päätettyä.

- Monelta on paljun palautus aika vuokran päätettyä? -

Mikäli et ole ostanut meiltä kuljetuspalvelua niin palauttaminen onnistuu sovittuun aikaan ja paikkaan ellei toisin olla sovittu. Kuljetuspalvelun ostajien kanssa sovimme erikseen aikataulun luovutuksen suhteen.